The news is by your side.

Carsoli, è nata la bellissima Anda Alii

Carsoli, bukuroshja Anda Alii lindi

Fiocco rosa a Carsoli per l’arrivo di Anda Alii un bellissimo fiore di bimba nata ieri sera all’Ospedale di Avezzano. Grande festa per papà Arben e mamma Valjmire. Benvenuta piccola ed auguri dalla nostra redazione ai neo genitori per il loro primo lieto evento e ai nonni Rami e Fatima.

Carsoli, bukuroshja Anda Alii lindi

Harku rozë në Carsoli për mbërritjen e Anda Aliit një lule të bukur të një vajze të lindur mbrëmjen e djeshme në spitalin Avezzano. Argëtim i shkëlqyer për babanë Arben dhe nënën Valjmire. Mirësevini fëmijën dhe urimet më të mira nga stafi ynë i redaksisë për prindërit e rinj për ngjarjen e tyre të parë të lumtur dhe për gjyshërit Rami dhe Fatima.